Orçun Benli

  Biyografi

Orçun Benli, 27 Şubat 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Hüseyin Orçun Benli’dir.2012 yılında başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya, Orhan Eşkin, Mustafa Üstündağ, Bülent Çolak, Deniz Uğur ve Engin Alkan’ın paylaştığı “Bu Son Olsun” filminin senaryosunu yazıp yönetmiştir. 2014 yılında senaryosunu yazıp yönettiği “Gulyabani” filminde Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Melike Öcalan, Didem Balçın, Mustafa Üstündağ, Hasan Küçükçetin, Kenan Ece, Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Merve Oflaz gibi oyuncular rol almıştır.Çekimleri 2015 Eylül’de başlayan, senaryosunu Alptekin Öztürk, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Orçun Benli’nin oturduğu 5 Dakkada Değişir Bütün İşler’in başrollerinde Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ, Ecem Özkaya, Murat Şahan, Ali Düşenkalkar, Neslihan Acar, Nezih Tuncay oynamıştır.


  Filmografi

Sinema Filmleri

2017 - Ver Kaç
2017 - Hep Yek 2
2015 – 5 Dakkada Değişir Bütün İşler
2014 – Kanunsuzlar
2014 – Gulyabani
2012 – Bu Son Olsun
2005 – Manipulasyon 

 



Menu