Emre KAVUK

  Biyografi

21 Nisan 1983 yılında İskenderun’da doğan Emre Kavuk, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV bölümünden mezun olmuştur.

2007 yılında “Kaybedenler” sinema filminin senaryosunu yazan ve aynı zamanda yönetmen ekibinde yer almış ardından “Öğretmen Kemal”, “Doksanlar”, “Mayıs Kraliçesi” gibi dizilerin senaryolarını da yazmış “Mandıra Filozofu” Sinema filmine de senaryo danışmalığı yapmıştır. Yine senaryosunu yazdığı “Güzel Günler Göreceğiz” sinema filmi 48. Uluslararası Altın Portakal Sinema Film Festivali’nde en iyi senaryo ödülünü almıştır.“Çetin Ceviz” tv filmi serisi, “Home Ofis” ve “Kalp Hırsızı” dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kavuk son olarak “No:309” dizisinin 2. Yönetmenliğini yapmıştır.


  Filmografi

    • • Diziler
  • 2016-2017 - No:309,2016-2017 (2. Yönetmen) Gold Film, Foxtv
  • 2014 -  Kalp Hırsızı, Mint Yapım, Atv
  • 2014 - Home Ofis, Mint Yapım, Tv8
    • • Tv Filmleri
  • 2017 - Çetin Ceviz 2, Kanald
  • 2016 - Çetin Ceviz,2016 Kanald
    • • Sinema Filmi
  • 2007 -  Kaybedenler


Menu